Pekárna NÁŠ CHLÉB: ruční výroba z kvalitních surovin

NÁŠ CHLÉB je české rodinné pekařství, kde vycházíme z dlouhé pekárenské rodinné tradice přesahující více jak 20 let. Se sídlem v Jablonci nad Nisou zajišťujeme výrobu a prodej řemeslně vyráběného pečiva, které je vyráběno ručně a s použitím surovin nejvyšší kvality.

Filozofie výroby

Ruční práce tvoří velký podíl při výrobě chleba, pečiva a dalšího sortimentu, který můžete v naší nabídce nalézt. Jsme také silně zaměřeni na kontrolu v průběhu celé výroby, kterou zajišťují naši pekařští mistři.

Jak napovídá název pekárny, chléb tvoří základ naší výroby. Jaké je nejlepší kombinace pro chutný chléb? Především hodně vody, málo mouky, kvalitní kvas a potřebný čas na zrání. Výrobu (ne)tradičních chlebů umožňuje dvoustupňový vyváděný kvas, kdy ve druhém stupni kvasu pekař šlechtí chuť chleba.

Kromě tradičních českých chlebů pečeme také chleby s olivami, chia semínky, žitné chleby, případně borodinský chléb. U posledně jmenovaného trvá výrobní postup déle jak 20 hodin a vyžaduje jistou míru umění.

Nejen chleba, ale i…

Chutný chléb je základ naší nabídky. Dále pečeme staročeské housky a rohlíky, focaccia, ciabatty, cornové pečivo, nebo také koláče, marokánky, perníky a jiné. Například kvalitní polévky, které si k našemu pečivu můžete dát, stejně jako paštiky, marmelády a džemy od regionálních farmářů.

Kde (ne)najdete naše pečivo

Protože dbáme na vysokou míru kvality našich výrobků, nedodáváme je do žádných supermarketů, kde bychom byly pod diktátem ceny velkoodběratelů. Prodejem v naší síti prodejen NÁŠ CHLÉB tak můžete zajistit kvalitní surovinu a dostupnou cenu.

Najdete nás například v Praze, Ústní nad Labem, Turnově, Teplicích, Mladé Boleslavi či Litoměřicích. Kromě toho prodáváme i na farmářských trzích.

Více lokalit a nabídku produktů najdete na vasepekarna.cz.

Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - Pekárna NÁŠ CHLÉB: ruční výroba z kvalitních surovin
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed

Autor: Darky